Slik starter og stopper du en kampanje

Når all kampanjekonfigurasjon er utført:

1.  Importer en fil med alle kontakter som skal ringes opp
  2.  Forhåndsvis listen, og kontroller at numrene og verdiene i andre kolonner er i orden
  3.  Hvis det er behov for det, filtrerer og sorterer du listen (påvirker hva som blir lagt inn i køen, og hvilken rekkefølge det blir lagt inn i)
  4.  Kontroller Generelle innstillinger og Agent-tilbakemelding
  5.  Start kampanjen ved å sette Kampanjestatus til Aktiv og lagre
  6.  Be agentene om å logge på med riktig profil

Vi anbefaler at du deaktiverer kampanjen hver kveld (hvis du ikke har valgt Automatisk).

Hvis du vil fjerne en kontakt fra den aktive listen, velger du Forhåndsvis liste, søker etter kontakten og merker av for «Deaktiver». Dialer ringer ikke opp en deaktivert kontakt (på nytt).

Hvis du vil se status/fremdrift for kampanjen, kan du klikke på Generer rapport på Dialer-siden og velge en sammendragsrapport. Du kan også se trafikk hittil i dag og denne uken per Dialer-kø på siden Sanntid – Ticker køer.

For å stoppe en kampanje setter du Kampanjestatus til Ikke aktiv og klikker på Lagre. Kontaktene (henvendelsene) som allerede er i kø, blir automatisk fjernet fra køen innen ett minutt.

Dialer-trafikken blir inkludert i statistikkrapportene Totaloversikt, Detaljer per kø (separat(e) kø(er) for Dialer), Detaljer per agent per kø og Dialer-kørapport.