Kolonner/variabler i importfil og liste

Kolonnene som skal brukes i filen og i listen, er definert her:

• Antall variabelkolonner som vises: Standard 10, maks 30. Hvor mange kolonner som velges, påvirker hvor mange variabler som vises her, i listeboksen Felt under Filtrer/sorter, og hva som vises når man forhåndsviser listen.
  • Nøkkelfelt: Standard er phone_num. Hvis external_id er valgt, må hver kontakt ha en external_id.
  • Unik nøkkel påkrevd: Standard Nei. Hvis Ja er valgt, må hver kontakt i listen ha en unik verdi for dette nøkkelfeltet.

Variabelkolonnene som brukes (var1–varN), kan gis beskrivende navn. De definerte navnene vil være variabelnavn i Puzzel, og variabler kan brukes i screenpop for agenten. Puzzel support definerer de navnene som kunden ønsker å bruke for var1–var30.

Du trenger ikke å velge om du vil bruke date_from, date_to (tidligste/seneste ringedato), time_from og/eller time_to (tidligste/seneste ringetidspunkt på dagen) per kontakt i listen.