Hvis du tilbyr tilbakeringing fra nettsiden din (en Ring meg-knapp) eller hvis du har Chat i Puzzel-løsningen din og bare vil tilby tilbakeringing eller chat når det er åpent, kan du åpne den relevante tidsmodulen for webtilgang hvis du ikke bruker Puzzels web-services. Nettsiden til firmaet ditt kan da spørre Puzzel om det er åpent, og deretter tilby tilbakeringing eller chat bare når det er åpent. Se også Webtilgang til kø.