Live-delning och skärmdelning

Puzzels verktyg för visuellt engagemang, Live Share och Screen Share gör det möjligt för slutkunder att dela sina webbläsarsidor och video i realtid med dina kontaktcenteragenter medan de deltar i ett samtal, webbchatt eller sociala kanaler. Dessa verktyg hjälper dina agenter att hjälpa dina slutkunder att lösa komplexa frågor i en levande miljö med personlig vägledning.

Live Dela

Puzzels Live Share ger agenter en visuell engagemangsfunktion som är helt integrerad i Puzzel Agent-applikationen. Detta ger agenterna möjlighet att hjälpa sina kunder i deras digitala resa genom ett videosamtal för en mer tillfredsställande och empatisk användarupplevelse som liknar en närvaro i butiken. Dessutom kan kunden dela sin webbläsare med agenten genom att använda Co-Browsing-teknik. Känsliga uppgifter som användar-id, lösenord eller kreditkortsinformation på webbsidan kan maskeras från agenten för att vara i linje med säkerhetsreglerna.

Samtidigt som agenten ser samma webbläsarsida som slutkunden kan han markera intressanta områden på sidan för att hjälpa slutkunden att fokusera och hjälpa dem att fylla i webbformulär, hitta en produkt av intresse eller på annat sätt hjälpa slutkunden på din hemsida. När kunden flyttar till en annan skärm uppdateras den också på agentsidan så att agenten kan följa kunden genom sin resa. Detta underlättar för en agent att tillhandahålla en effektiv tjänst första gången.

Samsurfning och videofunktionen kan initieras vid ett röstsamtal, chattkonversation och sociala kanaler och kräver ingen nedladdning av programvara i båda ändarna. Puzzel tillhandahåller alla tjänster inklusive installation som gör det möjligt för kunderna med rätt skript för deras webbsidor.

Skärmdelning

Den här modulen tillhandahåller endast samsurfning. Kunderna kan dela sina webbläsarsidor säkert med agenten för att söka hjälp. Genom att använda Puzzels skärmdelningsfunktioner kan agenterna effektivt ge support och förbättra kundupplevelsen. Det hjälper till att bygga kundlojalitet och uppfylla deras affärsmetoder.

Samsurfning är sömlöst integrerad i Puzzel Agent-applikationen och agenterna kan använda den här funktionen om det behövs för att hjälpa kunderna att fylla i sina formulär genom att markera intressanta områden eller vägleda dem genom deras köp. Screen Share kräver ingen nedladdning av programvara i båda ändarna eller komplicerade inställningar. Puzzel ger en sömlöst integrerad användarupplevelse för en oöverträffad kundservice.