Loggar in

För att använda Puzzels mobilapp måste du ha ett befintligt Puzzel-konto med tillhörande inloggningsuppgifter. Använd samma referenser i appen som du gör i agentprogrammet eller administrationsportalen.

Om ditt företag har aktiverat tvåstegsverifiering för att logga in, uppmanas du att ange säkerhetskoden som skickas till dig via sms eller e-post. Efter att du loggat in ser du först en kort startvideo med Puzzel-logotypen, följt av huvudmenyn (för Android-enheter) eller kööversikt (för iOS-enheter).

Mobilappen stöder inte lösningar som konfigurerats med enkel inloggning (SSO)

Meny

iOS -enhet:

Android -enhet: