Henkilöllisyyden varmentaminen

ID&V Authentication -moduulilla voit varmistaa asiakkaan henkilöllisyyden turvallisesti puhelun tai chatin aikana. Saat vaiheittaiset ohjeet näytölle. Toiminto tukee seuraavia: BankID Norjassa ja Ruotsissa, Finnish Trust Network (FTN) Suomessa ja NemID Tanskassa.

Tanskalaisen asiakkaan on rekisteröidyttävä ensin Tanskan Netsin kautta, ja Nest laskuttaa toiminnosta suoraan Puzzelin laskun lisäksi.

Tästä tilattavasta moduulista laskutetaan kuukausimaksu ja tapahtumakohtainen maksu. Asennuksesta veloitetaan erikseen.

Lataa tuotesivu tunnistamista ja vahvistamista varten täältä: