Toistuvia tehtäviä voidaan lisätä kahdella eri tavalla.

• Työvuorolistanäytössä
  • Tehtäväkalenterissa

Työvuorolistanäyttö

1. Napsauta asiakaspalvelijan aikajanaa hiiren kakkospainikkeella.
  2. Syötä tehtävän tyyppi (Activity Type), aloitusaika (Start) ja tehtävän kesto (Length).
  3. Jotta tehtävästä saadaan toistuva, merkitse valintaruutu Duplicate Activity (Monista tehtävä).
  4. Merkitse niiden päivien valintaruudut, joille haluat monistaa tehtävän.
  5. Syötä tehtävän lopetuspäivä (End Date).
  6. Napsauta Save (Tallenna).

Tehtäväkalenteri

1. Napsauta tehtävän aloituspäivää hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse tehtävä avattavasta luetteloruudusta ja syötä aloitusaika ja kesto. Kirjoita myös huomautus tarvittaessa. Napsauta Next (Seuraava).
  3. Valitse tehtävään osallistuva asiakaspalvelija/asiakaspalvelijat. Apuna voidaan käyttää hakua ja suodatusta.
  4. Napsauta Next (Seuraava).
  5. Lisää tehtävä napsauttamalla Assign (Osoita) tai merkitse valintaruutu Recurring (Toistuva).
  6. Valitse, toistetaanko tehtävä päivittäin (Days), viikoittain (Weeks) vai kuukausittain (Months).
  7. Valitse lopetuspäivä.
  8. Napsauta Assign (Osoita).