Puzzel-mobiilisovellus antaa sekä Puzzel-agentille että järjestelmänvalvojille pääsyn yhteyskeskusratkaisun tärkeimpiin liikkeellä oleviin ominaisuuksiin. Sovellus ei kata kaikkia yhteyskeskuksen ominaisuuksia, mutta keskittyy välttämättömiin ominaisuuksiin muualla kuin toimistossa asuville käyttäjille.

Versiovaatimus

Puzzel Mobile App tukee sekä Android -laitteita (saatavana Google Playsta ) että iPhone -laitteita (saatavana App Storesta ) - hakusanat "puzzel contact center". Vähintään tuetut ohjelmistoversiot ovat:

• Android (versio 5.0 tai uudempi)
  • iPhone (iOS 9.0 tai uudempi)

virkistää

Oletuksena sovelluksen sivut päivitetään automaattisesti, kun ne syötetään. Sivulla ollessasi se myös päivittyy automaattisesti 10 sekunnin välein oletusarvoisesti. Automaattinen päivitys voidaan kuitenkin kytkeä pois päältä esim. Siirretyn datan käytön minimoimiseksi. Siinä tapauksessa sivut päivittyvät edelleen, kun ne syötetään, mutta kun olet sivulla, päivitä painamalla oikeaa yläkulman päivityskuvaketta manuaalisesti.

Saatavuus

Puzzels -mobiilisovellus tukee perusagentin ja järjestelmänvalvojan toimintojen yhdistelmää, ja molemmat voivat käyttää sitä. Jotta voit käyttää sovelluksen ominaisuuksia, tarvitset vastaavan käyttöoikeuden agentissa tai järjestelmänvalvojan sovelluksessa, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole pääsyä sovelluksen ominaisuuksiin ja yksityiskohtiin kuin pääsovelluksissamme. Tämä sisältää myös resurssisuodatinominaisuutemme. Tämän seurauksena sinulla voi olla pääsy joihinkin sovelluksen ominaisuuksiin, mutta ei välttämättä kaikkiin.

Kieli

Puzzelin mobiilisovelluksessa käytetty kieli perustuu matkapuhelimesi kieliasetuksiin, ei yhteyskeskusratkaisun kieliasetuksiin. Sovellus tukee seuraavia kieliä:

• Englanti
  • Norjan kieli
  • Ruotsin kieli
  • Tanskan kieli

Jos puhelimesi käyttää muuta kieltä kuin tämä, oletusarvoksi valitaan englanti.

ominaisuudet

Sovelluksessa on viisi pääominaisuutta:

• Mahdollisuus agenttien kirjautua sisään ja pois jonoista
  • Järjestelmänvalvojat voivat kirjata agentit jonoihin ja poistua niistä
  • Reaaliaikainen näkymä jono- ja agenttitiloista
  • Reaaliaikainen näkymä Ticker -palveluiden, jonojen ja agenttien pyyntötiedoista
  • Mahdollisuus hallita "Palvelumuuttujia"