Jabra-integraatio ja kuulokkeiden elekäytön tuki

Puzzelin asiakaspalvelujärjestelmään sisältyvä Softphone tukee Jabra-kuulokkeiden eleitä seuraavissa toiminnoissa:

• Puheluihin vastaaminen
  • Puheluiden lopettaminen
  • Äänenvoimakkuuden säätäminen

Laitteiden mykistyspainikkeella ei voi käyttää Puzzel-toimintoa, kuten soittajan asettamista pitoon.

Jabran suosituksesta Puzzel on kehittänyt ja testannut integraation seuraavia laitteita kanssa:

• Jabra Engage 75 (dect)
  • Jabra Engage 50 (johto)
  • Jabra Evolve 75 (Bluetooth)
  • Jabra Evolve 40 (johto)

Integraatiot toimivat todennäköisesti myös muissa laitteissa.

Integraatiota varten asiakaspalvelijan tietokoneeseen on asennettava kaksi ohjelmistoa (käyttäjillä on oltava oikeudet ohjelmiston lataamiseen ja asentamiseen tietokoneeseen):

1. Jabra Chrome -laajennus
  2. Laitehallinnan asennustiedosto (MSI)

Jabra Chrome -laajennus ladataan suoraan Chrome-selaimesta. Käytä hakusanoja ”Jabra Browser Integration Extension” Chrome-verkkokaupassa tai hae laajennus tästä linkistä:
https://chrome.google.com/webstore/detail/jabra-browser- integration/okpeabepajdgiepelmhkfhkjlhhmofma

Laitehallinnan asennustiedosto (MSI) hoitaa asiakaspalvelijan kuulokkeiden ja Chrome-selaimen välisen tiedonsiirron. Lataa asennustiedosto Jabran GitHub-sivustolta:

https://gnaudio.github.io/jabra-browser-integration/download/JabraChromeHost2.0.2.msi

Jabran ilmoitus: Datasiirron sisältö riippuu Jabra-kirjaston kautta käytettävistä toiminnoista. Yleensä datasiirron aikana siirretään vain tilan muutoksista kertovia tapahtumatietoja ja mahdollisesti kuulokkeiden asetukset. Jabra ei antamansa tiedon mukaan käytä nykykomponenteissa laitteen sarjanumeroiden kaltaista tietoa.
Chromehostin alustuksen aikana muodostetaan internet-yhteys Jabra-palvelimen ohjelmistoon esim. tiedonsiirtoprotokollan päivitysten tarkistusta varten. Tätä varten Chromehost voi ladata joitakin tiedostoja (jotka on tallennettu käyttäjän laitteen käyttöjärjestelmän profiilihakemistoon). Näiden tiedostojen perusteella ei voida kuitenkaan tunnistaa kuulokkeiden käyttäjää.

Puzzel tukee integraatiota, mutta ei ole vastuussa kolmannen osapuolen kehittämistä ja tarjoamista ohjelmistoista.