Med modulen ID&V-autentisering kan du på ett säkert sätt verifiera en kunds identitet under en interaktion på en telefon eller en chatt, på ett visuellt assisterat steg-för-steg-sätt. Det stöder BankID i Norge och Sverige, Finnish Trust Network (FTN) i Finland och NemID i Danmark.

Danska kunder måste förregistrera sig hos Nets i Danmark och faktureras direkt från Nets, utöver fakturan från Puzzel.

Den här modulen faktureras månadsvis och per transaktion. Installationskostnader gäller.

Ladda ner produktbladet för identifiering och verifiering här: