Mobilappen Puzzel ger både Puzzel-agenter och administratörer tillgång till de mest relevanta funktionerna i kontaktfunktionslösningen. Appen täcker inte alla kontaktcenterfunktioner, men fokuserar på de mest nödvändiga funktionerna för användare utanför kontoret.

Versionskrav

Puzzel Mobile App stöder både Android -enheter (finns i Google Play ) och iPhone -enheter (finns i App Store ) - sökord "pusselkontaktcenter". Minsta programvaruversioner som stöds är:

• Android (version 5.0 eller senare)
  • iPhone (iOS 9.0 eller senare)

Uppdatera

Som standard uppdateras sidorna i appen automatiskt när de anges. På en sida uppdateras den också automatiskt var tionde sekund som standard. Automatisk uppdatering kan dock stängas av t.ex. för att minimera användningen av överförd data. I så fall uppdateras sidorna fortfarande när de anges, men på en sida måste du trycka på uppdateringsikonen uppe till höger manuellt för att uppdatera.

Tillgänglighet

Puzzels mobilapp stöder en kombination av grundläggande agent- och administratörsfunktioner och kan användas av båda. För att få åtkomst till funktionerna i appen behöver du likvärdig åtkomst i agent- eller administratörsprogrammet, vilket innebär att du inte har tillgång till fler funktioner och detaljer i appen än du har i våra huvudapplikationer. Detta inkluderar också vår resursfilterfunktion. Som ett resultat kan du ha tillgång till några av funktionerna i appen, men inte nödvändigtvis alla.

Språk

Språket som används i Puzzels mobilapp är baserat på språkinställningarna på din mobiltelefon, inte språkinställningarna i kontaktcenterlösningen. Appen stöder följande språk:

• engelsk
  • Norska
  • svenska
  • Danska

Om din telefon använder ett annat språk än dessa väljs engelska som standard.

Funktioner

Det finns 5 huvudfunktioner tillgängliga i appen:

• Möjlighet för agenter att logga in och på köer
  • Möjlighet för administratörer att logga agenter på och av köer
  • Realtidsvy av kö- och agentstatus
  • Realtidsvy av "Ticker" -förfrågningsdata för tjänster, köer och agenter
  • Möjlighet att hantera "Servicevariabler"