Puzzel-mobilappen giver både Puzzel-agenter og administratorer adgang til de mest relevante on-the-go-funktioner i kontaktcenterløsningen. Appen dækker ikke alle kontaktcenterfunktioner, men fokuserer på de mest nødvendige funktioner til brugere uden for kontoret.

Krav til version

Puzzel Mobile App understøtter både Android -enheder (tilgængelig i Google Play ) og iPhone -enheder (tilgængelig i App Store ) - søgeord "puzzel contact center". Minimum understøttede softwareversioner er:

• Android (version 5.0 eller nyere)
  • iPhone (iOS 9.0 eller nyere)

Opdater

Som standard opdateres siderne i appen automatisk, når de indtastes. På en side opdateres den også automatisk hvert 10. sekund som standard. Dog kan automatisk opdatering deaktiveres f.eks. For at minimere brugen af overførte data. I så fald opdateres siderne stadig, når de indtastes, men mens du er på en side, skal du trykke på ikonet for opdatering øverst til højre manuelt for at opdatere.

Tilgængelighed

Puzzels mobilapp understøtter en kombination af grundlæggende agent- og adminfunktionalitet og kan bruges af begge. For at få adgang til funktionerne i appen har du brug for tilsvarende adgang i agent- eller admin -applikationen, hvilket betyder, at du ikke har adgang til flere funktioner og detaljer i appen, end du har i vores hovedapplikationer. Dette inkluderer også vores ressourcefilterfunktion. Som et resultat har du muligvis adgang til nogle af funktionerne i appen, men ikke nødvendigvis alle.

Sprog

Sproget, der bruges i Puzzels mobilapp, er baseret på sprogindstillingerne på din mobiltelefon, ikke sprogindstillingerne i kontaktcenterløsningen. Appen understøtter følgende sprog:

• engelsk
  • Norsk
  • Svensk
  • dansk

Hvis din telefon bruger et andet sprog end disse, vælges engelsk som standard.

Funktioner

Der er 5 hovedfunktioner tilgængelige i appen:

• Mulighed for agenter til at logge sig selv på og af køer
  • Mulighed for administratorer til at logge agenter til og fra køer
  • Realtidsvisning af kø- og agentstatus
  • Realtidsvisning af "Ticker" anmodningsdata til tjenester, køer og agenter
  • Mulighed for at administrere "Servicevariabler"