Puzzel-mobilappen gir både Puzzel-agenter og administratorer tilgang til de mest relevante funksjonene på farten i kontaktsenterløsningen. Appen dekker ikke alle kontaktsenterfunksjoner, men fokuserer på de mest nødvendige funksjonene for brukere utenfor kontoret.

Versjonskrav

Puzzel Mobile App støtter både Android -enheter (tilgjengelig i Google Play ) og iPhone -enheter (tilgjengelig i App Store ) - søkeord "puzzel contact center". Minimum programvareversjoner som støttes er:

• Android (versjon 5.0 eller nyere)
  • iPhone (iOS 9.0 eller nyere)

Forfriske

Som standard oppdateres sidene i appen automatisk når de skrives inn. På en side oppdateres den også automatisk hvert 10. sekund, som standard. Imidlertid kan automatisk oppdatering slås av f.eks. For å minimere bruken av overførte data. I så fall vil sidene fortsatt oppdateres når de skrives inn, men mens du er på en side må du trykke på oppdateringsikonet øverst til høyre manuelt for å oppdatere.

Tilgjengelighet

Puzzels mobilapp støtter en kombinasjon av grunnleggende agent- og administrasjonsfunksjonalitet, og kan brukes av begge. For å få tilgang til funksjonene i appen trenger du tilsvarende tilgang i agent- eller administrasjonsprogrammet, noe som betyr at du ikke vil ha tilgang til flere funksjoner og detaljer i appen enn du har i våre hovedapplikasjoner. Dette inkluderer også vår ressursfilterfunksjon. Som et resultat kan du ha tilgang til noen av funksjonene i appen, men ikke nødvendigvis alle.

Språk

Språket som brukes i Puzzels mobilapp er basert på språkinnstillingene på mobiltelefonen din, ikke språkinnstillingene i kontaktsenterløsningen. Appen støtter følgende språk:

• Engelsk
  • norsk
  • svensk
  • dansk

Hvis telefonen bruker et annet språk enn disse, blir engelsk valgt som standard.

Funksjoner

Det er 5 hovedfunksjoner tilgjengelig i appen:

• Mulighet for agenter til å logge seg på og av køer
  • Mulighet for administratorer for å logge agenter på og av køer
  • Sanntidsvisning av kø- og agentstatuser
  • Sanntidsvisning av "Ticker" forespørselsdata for tjenester, køer og agenter
  • Mulighet for å administrere "Tjenestevariabler"