Beskrivelsen af Puzzel-moduler er et katalog over moduler af Puzzel-produkter og -tjenester, som en kunde kan vælge imellem for at skabe en løsning, der fungerer for dem. Det er omhyggeligt tilstræbt at give relevante oplysninger, som vil medvirke til at skabe værdi for vores kunder.

Et moduls funktionalitet kan variere fra kunde til kunde afhængigt af, hvilke produkter og funktioner der er købt, og hvordan den komplette løsning sammensættes. Dette dokument er den generiske "baseline"-reference og kan ikke umiddelbart erstatte det dokument, din virksomhed har modtaget.

Du kan nu downloade hele modulbeskrivelsen her: