Agenternes forslag til vidensbaseartikler sendes til godkendelse hos administratoren og præsenteres i indbakken som vist nedenfor.

Sådan vises og godkendes en artikel:

1. Klik på den artikel, du ønsker at godkende. Artiklen åbnes i editoren.
  2. Som standard åbnes editoren i formatet almindelig tekst. Klik på rullemenuen ud for attributten Type, og vælg RTF (Rich Text). Nu vises en værktøjslinje øverst på siden. Ved hjælp af den kan du indsætte billeder i artiklen direkte fra udklipsholderen uden at skulle gemme dem først. Du kan også indsætte videoer fra forskellige kilder i en artikel. Rediger artiklens indhold, tilføj tags, publicer artiklen, tildel den til en kategori/et område, og klik på Gem (Save).
  1. Du kan nu se artiklen under den kategori, den er gemt i.