Puzzel WFM er vores nye skybaserede Workforce Management-løsning, der sætter ledere af kontaktcentre i stand til at prognosticere og planlægge personalebehov nøjagtigt. Dette vil bidrage til at levere en suveræn kundeservice.

• Arbejdstid

• Fridage

• Tidspunkter for aktiviteter såsom pauser, frokost, møder og andre aktiviteter, der er almindelige i kontaktcentre.

Der er også interaktive funktioner, der, hvis systemadministratoren tillader det, gør det muligt at:

• Anmode om fridage/ferie

• Anmode om at bytte vagt med andre medarbejdere

• Anmode om at bytte fridag med andre medarbejdere

Puzzel WFM har fremlagt en køreklar proces med 16 punkter til dig. I dette afsnit finder du brugervejledninger til planlægningsportal, agentportal og supervisorportal, som kan hjælpe dig med bedre at forstå funktionaliteterne.