Puzzel gør det muligt for agenter at interagere med dine kunder fra den platform eller det miljø, de bruger. Vores fuldt integrerede omnikanalløsning giver en ensartet brand-oplevelse, så kunden kan skifte mellem flere kanaler og alligevel opleve høj servicekvalitet. Det giver dine agenter mulighed for at betjene dine kunder på en række forskellige måder, der er praktiske og effektive.

Modulbeskrivelse for hver af de nedenfor anførte kanaler findes ved at klikke på den: