Denne funktion gør det muligt for agenter at svare på SMS-forespørgsler, stå i kø og distribuere til dem sammen med forespørgsler fra andre kanaler. Administratoren kan konfigurere SMS-kilden i Admin-portalen, som giver agenterne mulighed for at modtage og svare på SMS-forespørgsler fra agentapplikationen via widgeten til sociale medier. Når interaktionen er initieret af kunden, bruger denne funktion Puzzels samtaleplatform til efterfølgende kommunikation svarende til en webchat. Dog modtager brugeren stadig svaret i form af en SMS.

Send SMS fra Puzzel [SMS Gateway]

Puzzels SMS Gateway er en grænseflade, der gør det muligt at sende og modtage SMS-beskeder via internettet. Det betyder, at din virksomhed nemt kan integrere SMS-løsninger med jeres egne systemer ved hjælp af en SMS Gateway. Puzzel integreres direkte med operatører og med flere kanaler for at kunne distribuere SMS-beskeder til modtagere over hele verden.

Puzzels SMS Gateway giver dig mulighed for at sende og modtage SMS via forskellige protokoller:

• SOAP
  • REST/HTTP(S) POST med JSON, XML eller formulardata
  • HTTP(S) GET
  • SMTP (e-mail)
  • SMPP
  • TCP Socket/XML

De fleste af disse grænseflader gør det muligt at sende en eller flere beskeder samtidig til forskellige modtagere, med forskelligt indhold og til forskellige priser.

Officiel API-dokumentation til Puzzel SMS Gateway er tilgængelig på https://github.com/PuzzelSolutions/SMS.​​​​​​​

Download produktark til SMS-kanal her: