Puzzels skybaserte kontaktsenterløsning er en svært fleksibel og skalerbar omni-kanal løsning for selskaper i alle størrelser. Det gir økt produktivitet, tettere kundekontakt og forbedret servicenivå. Virkelig omnikanal, den administrerer tale-, nettprat, e-post, sosiale medier og SMS-interaksjoner, alt i samme applikasjon.

Puzzels CCaaS -løsning er skalerbar, rask å rulle ut og kan integreres med stort sett hvilken som helst eksisterende teknologi du kan bruke i ditt kontaktsenter.

Hvis du leter etter en leverandør som kan hjelpe deg med å bygge ditt neste generasjons kontaktsenter, eller ønsker en uforpliktende konsultasjon, hjelper vi deg gjerne. Kontakt oss i dag for å diskutere dine krav.

https://www.youtube.com/watch?v=CpS-rr2kyyI