Forslagene fra agentene til kunnskapsbaseartikler sendes til administrator for godkjenning og vises under Innboks som vist nedenfor.

Slik viser og godkjenner du artikkelen:

1. Klikk på artikkelen du vil godkjenne. Dette åpner artikkelen i redigeringsprogrammet.
  2. Som standard velges redigeringsprogrammet for ren tekst. Klikk på rullegardinmenyen for Type, og velg Rik tekst. Du vil nå kunne se verktøylinjen øverst. Da vil du kunne bygge inn bilder direkte fra utklippstavlen uten å måtte lagre dem og sette dem inn i artikkelen. Du kan også bygge inn videoer fra forskjellige kilder i artikkelen din. Rediger innholdet i artikkelen, legg til koder, publiser artikkelen, tilordne den til en kategori/underkategori, og klikk på Lagre .
  3. Du kan nå vise artikkelen som er oppført i den lagrede kategorien.

Legge til utløpsdatoer

Det er mulig å legge til utløpsdatoer for artikler, som du finner ved siden av publiseringsdatoen.

Utløpsdatoen kan være forskjellig for hver oversettelse av artikkelen.

Menypunktene til venstre i skjermbildet nedenfor lar deg se gjennom artikler med en utløpsdato konfigurert:

• Utløpsdato for artikkel: Når du redigerer en artikkel, er det mulig å legge til en utløpsdato. Når denne er passert, vises artikkelen i listen over Utløpte artikler.
  • Utløpte artikler: Denne delen viser artiklene som har en utløpsdato som er satt for fremtiden.