Forslagene fra agentene til kunnskapsbaseartikler sendes til administrator for godkjenning og vises under Innboks som vist nedenfor.

Slik viser og godkjenner du artikkelen:

1. Klikk på artikkelen du vil godkjenne. Dette åpner artikkelen i redigeringsprogrammet.
  2. Som standard velges redigeringsprogrammet for ren tekst. Klikk på rullegardinmenyen for Type, og velg Rik tekst. Du vil nå kunne se verktøylinjen øverst. Da vil du kunne bygge inn bilder direkte fra utklippstavlen uten å måtte lagre dem og sette dem inn i artikkelen. Du kan også bygge inn videoer fra forskjellige kilder i artikkelen din. Rediger innholdet i artikkelen, legg til koder, publiser artikkelen, tilordne den til en kategori/underkategori, og klikk på Lagre .
  3. Du kan nå vise artikkelen som er oppført i den lagrede kategorien.