Få adgang til alle områder – individuelt

Antal kursusgange: 1
Kontraktens løbetid: 12 måneder

Adgang til alle områder – Individuelt. Denne Training as a Service-pakke (TaaS) er rettet mod personer, der ønsker fuld adgang til alle vores kurser på tværs af alle vores produktlinjer, adgang til alt indhold samt fuldt abonnement på Puzzel Academy. Dette vil give individuelle brugere mulighed for at deltage i ubegrænsede kurser og workshops og få adgang til alt indhold for løbende at forbedre deres personlige udvikling. Denne service er kun tilgængelig for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere. Kurser kan tages flere gange uden ekstra omkostninger. Alle pakker er 12-månederskontrakter, der skal betales kvartalsvis forud. Priserne er de årlige omkostninger.

Adgang til alle områder – Team

Antal kursusgange: 5
Kontraktens løbetid: 12 måneder

Adgang til alle områder – Team. Denne Training as a Service-pakke (TaaS) er rettet mod teams på op til 5 brugere, der ønsker fuld adgang til alle vores kurser på tværs af alle vores produktlinjer samt fuldt abonnement på Puzzel Academy. Dette vil give alle 5 brugere mulighed for at deltage i ubegrænsede kurser og workshops og få adgang til alt indhold for løbende at forbedre deres personlige udvikling. Denne service er kun tilgængelig for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere. Kurser kan tages flere gange uden ekstra omkostninger. Alle pakker er 12-månederskontrakter, der skal betales kvartalsvis forud. Priserne er de årlige omkostninger.

Adgang til alle områder – Virksomhed

Antal kursusgange: 10
Kontraktens løbetid: 12 måneder

Adgang til alle områder – Virksomhed. Denne Training as a Service-pakke (TaaS) er rettet mod teams på op til 10 brugere, der ønsker fuld adgang til alle vores kurser på tværs af alle vores produktlinjer samt fuldt abonnement på Puzzel Academy. Dette vil give alle 10 brugere mulighed for at deltage i ubegrænsede kurser og workshops og få adgang til alt indhold for løbende at forbedre deres personlige udvikling. Denne service er kun tilgængelig for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere. Kurser kan tages flere gange uden ekstra omkostninger. Alle pakker er 12-månederskontrakter, der skal betales kvartalsvis forud. Priserne er de årlige omkostninger.

Puzzel kontaktcenter og sagsstyring – Individuelt

Antal kursusgange: 1
Kontraktens løbetid: 12 måneder

Puzzel kontaktcenter og sagsstyring – Individuelt. Denne Training as a Service-pakke (TaaS) er rettet mod personer, der gerne vil have adgang til vores træningskurser i Puzzels kontaktcenter og sagsstyring samt fuldt abonnement på Puzzel Academy. Dette vil give individuelle brugere mulighed for at deltage i alle kurser og workshops om Puzzels kontaktcenter og sagsstyring og få adgang til alt indhold for løbende at forbedre deres personlige udvikling. Denne service er kun tilgængelig for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere. Kurser kan tages flere gange uden ekstra omkostninger. Alle pakker er 12-månederskontrakter, der skal betales kvartalsvis forud. Priserne er de årlige omkostninger.

Puzzel kontaktcenter og sagsstyring – Individuelt

Antal kursusgange: 5
Kontraktens løbetid: 12 måneder

Puzzel kontaktcenter og sagsstyring – Team. Denne Training as a Service-pakke (TaaS) er rettet mod teams på op til 5 brugere, der gerne vil have adgang til vores træningskurser i Puzzels kontaktcenter og sagsstyring samt fuldt abonnement på Puzzel Academy. Dette vil give 5 brugere mulighed for at deltage i alle kurser og workshops om Puzzels kontaktcenter og sagsstyring og få adgang til alt indhold for løbende at forbedre deres personlige udvikling. Denne service er kun tilgængelig for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere. Kurser kan tages flere gange uden ekstra omkostninger. Alle pakker er 12-månederskontrakter, der skal betales kvartalsvis forud. Priserne er de årlige omkostninger.

Puzzel kontaktcenter og sagsstyring – Virksomhed

Antal kursusgange: 10
Kontraktens løbetid: 12 måneder

Puzzel kontaktcenter og sagsstyring – Virksomhed. Denne Training as a Service-pakke (TaaS) er rettet mod teams på op til 10 brugere, der gerne vil have adgang til vores træningsprogram til Puzzels kontaktcenter og sagsstyring samt fuldt abonnement på Puzzel Academy. Dette vil give 10 brugere mulighed for at deltage i alle kurser og workshops om Puzzels kontaktcenter og sagsstyring og få adgang til alt indhold for løbende at forbedre deres personlige udvikling. Denne service er kun tilgængelig for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere. Kurser kan tages flere gange uden ekstra omkostninger. Alle pakker er 12-månederskontrakter, der skal betales kvartalsvis forud. Priserne er de årlige omkostninger.

Puzzel Workforce Management – Individuelt

Antal kursusgange: 1
Kontraktens løbetid: 12 måneder

Puzzel Workforce Management – Individuelt. Denne Training as a Service-pakke (TaaS) er rettet mod individuelle personer, der gerne vil have adgang til vores Workforce Management-programmer samt fuldt abonnement på Puzzel Academy. Dette vil give individuelle brugere mulighed for at deltage i alle WFM-kurser og workshops og få adgang til alt indhold for løbende at forbedre deres personlige udvikling. Denne service er kun tilgængelig for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere. Kurser kan tages flere gange uden ekstra omkostninger. Alle pakker er 12-månederskontrakter, der skal betales kvartalsvis forud. Priserne er de årlige omkostninger.

Puzzel Workforce Management – Team

Antal kursusgange: 5
Kontraktens løbetid: 12 måneder

Puzzel Workforce Management – Team. Denne Training as a Service-pakke (TaaS) er rettet mod teams på op til 5 brugere, der gerne vil have adgang til vores Workforce Management-programmer samt fuldt abonnement på Puzzel Academy. Dette vil give 5 brugere mulighed for at deltage i alle kurser og workshops om Puzzels kontaktcenter og sagsstyring og få adgang til alt indhold for løbende at forbedre deres personlige udvikling. Denne service er kun tilgængelig for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere. Kurser kan tages flere gange, uden at det koster ekstra. Alle pakker er 12-månederskontrakter, der skal betales kvartalsvis forud. Priserne er de årlige omkostninger.

Puzzel Workforce Management – Virksomhed

Antal kursusgange: 10
Kontraktens løbetid: 12 måneder

Puzzel Workforce Management – Virksomhed. Denne Training as a Service-pakke (TaaS) er rettet mod teams på op til 10 brugere, der gerne vil have adgang til vores Workforce Management-programmer samt fuldt abonnement på Puzzel Academy. Dette vil give 10 brugere mulighed for at deltage i alle WFM-kurser og workshops og få adgang til alt indhold for løbende at forbedre deres personlige udvikling. Denne service er kun tilgængelig for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere. Kurser kan tages flere gange uden ekstra omkostninger. Alle pakker er 12-månederskontrakter, der skal betales kvartalsvis forud. Priserne er de årlige omkostninger.