Puzzel kontaktcenter – Implementering

Varighed: 3 dage
Maksimalt antal deltagere: 8 personer
Målgruppe: Teknikere

Puzzel kontaktcenter – Implementering. Dette er et tredages implementeringsprogram, der har til formål gennem workshops og træning at klæde teknikere på til at arbejde med klienter og identificere, hvordan man konfigurerer og implementerer den bedste Puzzel kontaktcenterløsning til deres behov. Dette kursus er kun tilgængeligt for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere.

Puzzel kontaktcenter – Train the Trainer-kursus

Varighed: 3 dage
Maksimalt antal deltagere: 8 personer
Målgruppe: Trænere

Puzzel kontaktcenter – Train the Trainer-kursus. Dette er et tredages Train the Trainer-kursus. Det dækker træning i administrationsportalen, Call Flow Tool-funktionen og agentapplikationen. Det er velegnet til trænere og indeholder alle de lektionsplaner og den dokumentation, der kræves for at gennemføre kurset.  Dette kursus er kun tilgængeligt for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere.

Puzzel Workforce Management – Implementering af træning

Varighed: 2 dage
Maksimalt antal deltagere: 8 personer
Målgruppe: Konsulenter/teknikere

Puzzel Workforce Management – Implementering af træning.  Dette er et todages kursus rettet mod konsulenter og teknikere.  Formålet med kurset er at give partnere kompetencer og viden, så de kan implementere WFM for deres klienter og uddanne andre brugere i, hvordan man bruger WFM-platformen. Kurset inkluderer alle de lektionsplaner og den dokumentation, der kræves for at implementere og levere kurset.  Dette kursus er kun tilgængeligt for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere.

Puzzel Workforce Management – Train the Trainer-kursus

Varighed: 1 dag
Maksimalt antal deltagere: 8 personer
Målgruppe: Trænere

Puzzel Workforce Management – Train the Trainer-kursus. Dette er et endagskursus rettet mod trænere.  Formålet med kurset er at give partnere kompetencer og viden, så de kan uddanne andre brugere i, hvordan man bruger WFM-platformen. Kurset inkluderer alle de lektionsplaner og den dokumentation, der kræves for at implementere og levere kurset.  Dette kursus er kun tilgængeligt for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere.

Puzzel Sagsstyring – Implementeringstræning

Varighed: 2 dage
Maksimalt antal deltagere: 8 personer
Målgruppe: Teknikere

Puzzel Sagsstyring – Implementeringstræning.  Dette er et todages kursus rettet mod konsulenter og teknikere.  Formålet med kurset er at give partnere kompetencer og viden, så de kan implementere sagsstyringsmodulet for deres klienter og uddanne andre brugere i, hvordan man bruger sagsstyringsplatformen. Kurset inkluderer alle de lektionsplaner og den dokumentation, der kræves for at implementere og levere kurset.  Dette kursus er kun tilgængeligt for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere.

Puzzel Sagsstyring – Train the Trainer-kursus

Varighed: 1 dag
Maksimalt antal deltagere: 8 personer
Målgruppe: Trænere

Puzzel Sagsstyring – Train the Trainer-kursus. Dette er et endagskursus rettet mod trænere.  Formålet med kurset er at give partnere kompetencer og viden, så de kan uddanne brugere i, hvordan man bruger sagsstyringsplatformen. Kurset inkluderer alle de lektionsplaner og den dokumentation, der kræves for at implementere og levere kurset.  Dette kursus er kun tilgængeligt for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere.

Puzzel Kontaktcenter – Statistikkursus

Varighed: Kun en halv dag
Maksimalt antal deltagere: 8 personer
Målgruppe: Teknikere

Statistikkursus for partnere. Dette kursus varer en halv dag og henvender sig til teknikere med det formål at undervise dem i, hvordan man kører rapporter, analyserer data, hjælper med at løse problemer og optimere processerne. Kurset gennemgår forskellige typer standardrapporter, hvad man forstår ved de tre rapporteringsniveauer samt rapporteringsperioder og abonnementer. Dette kursus er kun tilgængeligt for partnere og ikke for klienter, der er blevet solgt gennem partnere.