Tilgang til alle områder – enkeltbruker

Antall brukere: 1
Kontraktslengde: 12 måneder

Tilgang til alle områder – enkeltbruker. Denne TaaS-pakken (Training as a Service) retter seg mot enkeltpersoner som ønsker full tilgang til all vår opplæring på tvers av produktlinjer, tilgang til alt innhold og fullt abonnement på Puzzel Academy. Med denne pakken kan brukeren delta på et ubegrenset antall kurs og workshops og få tilgang til alt innhold for kontinuerlig å forbedre sin personlige utvikling. Denne tjenesten er kun tilgjengelig for partnere og ikke for kunder som har kjøpt produktet gjennom partnere. Kurs kan tas flere ganger uten ekstra kostnader. Alle pakker er gyldige i 12 måneder, og abonnementet betales på forskudd hvert kvartal. Prisene er årskostnader.

Tilgang til alle områder – team

Antall brukere: 5
Kontraktslengde: 12 måneder

Tilgang til alle områder – team. Denne TaaS-pakken (Training as a Service) retter seg mot team på opptil 5 personer som ønsker full tilgang til all vår opplæring på tvers av produktlinjer og fullt abonnement på Puzzel Academy. Med denne pakken kan alle 5 brukere delta på et ubegrenset antall kurs og workshops og få tilgang til alt innhold for kontinuerlig å forbedre sin personlige utvikling. Denne tjenesten er kun tilgjengelig for partnere og ikke for kunder som har kjøpt produktet gjennom partnere. Kurs kan tas flere ganger uten ekstra kostnader. Alle pakker er gyldige i 12 måneder, og abonnementet betales på forskudd hvert kvartal. Prisene er årskostnader.

Tilgang til alle områder – bedrift

Antall brukere: 10
Kontraktslengde: 12 måneder

Tilgang til alle områder – bedrift. Denne TaaS-pakken (Training as a Service) retter seg mot team på opptil 10 personer som ønsker full tilgang til all vår opplæring på tvers av produktlinjer og fullt abonnement på Puzzel Academy. Med denne pakken kan alle 10 brukere delta på et ubegrenset antall kurs og workshops og få tilgang til alt innhold for kontinuerlig å forbedre sin personlige utvikling. Denne tjenesten er kun tilgjengelig for partnere og ikke for kunder som har kjøpt produktet gjennom partnere. Kurs kan tas flere ganger uten ekstra kostnader. Alle pakker er gyldige i 12 måneder, og abonnementet betales på forskudd hvert kvartal. Prisene er årskostnader.

Puzzel kontaktsenter og Case Management – enkeltbruker

Antall brukere: 1
Kontraktslengde: 12 måneder

Puzzel kontaktsenter og Case Management – enkeltbruker. Denne TaaS-pakken (Training as a Service) retter seg mot enkeltpersoner som ønsker tilgang til våre opplæringsprogrammer i Puzzel kontaktsenter og Case Management og fullt abonnement på Puzzel Academy. Med denne pakken kan brukeren delta på alle kurs og workshops i Puzzel kontaktsenter og Case Management og få tilgang til alt innhold for kontinuerlig å forbedre sin personlige utvikling. Denne tjenesten er kun tilgjengelig for partnere og ikke for kunder som har kjøpt produktet gjennom partnere. Kurs kan tas flere ganger uten ekstra kostnader. Alle pakker er gyldige i 12 måneder, og abonnementet betales på forskudd hvert kvartal. Prisene er årskostnader.

Puzzel kontaktsenter og Case Management – team

Antall brukere: 5
Kontraktslengde: 12 måneder

Puzzel kontaktsenter og Case Management – team. Denne TaaS-pakken (Training as a Service) retter seg mot team på opptil fem brukere som ønsker tilgang til våre opplæringsprogrammer i Puzzel kontaktsenter og Case Management og fullt abonnement på Puzzel Academy. Med denne pakken kan 5 brukere delta på alle kurs og workshops i Puzzel kontaktsenter og Case Management og få tilgang til alt innhold for kontinuerlig å forbedre sin personlige utvikling. Denne tjenesten er kun tilgjengelig for partnere og ikke for kunder som har kjøpt produktet gjennom partnere. Kurs kan tas flere ganger uten ekstra kostnader. Alle pakker er gyldige i 12 måneder, og abonnementet betales på forskudd hvert kvartal. Prisene er årskostnader.

Puzzel kontaktsenter og Case Management – bedrift

Antall brukere: 10
Kontraktslengde: 12 måneder

Puzzel kontaktsenter og Case Management – bedrift. Denne TaaS-pakken (Training as a Service) retter seg mot team på opptil ti brukere som ønsker tilgang til våre opplæringsprogrammer i Puzzel kontaktsenter og Case Management og fullt abonnement på Puzzel Academy. Med denne pakken kan ti brukere delta på alle kurs og workshops i Puzzel kontaktsenter og Case Management og få tilgang til alt innhold for kontinuerlig å forbedre sin personlige utvikling. Denne tjenesten er kun tilgjengelig for partnere og ikke for kunder som har kjøpt produktet gjennom partnere. Kurs kan tas flere ganger uten ekstra kostnader. Alle pakker er gyldige i 12 måneder, og abonnementet betales på forskudd hvert kvartal. Prisene er årskostnader.

Puzzel Workforce Management – enkeltbruker

Antall brukere: 1
Kontraktslengde: 12 måneder

Puzzel Workforce Management – enkeltbruker. Denne TaaS-pakken (Training as a Service) retter seg mot enkeltpersoner som ønsker tilgang til våre opplæringsprogrammer i Workforce Management og fullt abonnement på Puzzel Academy. Med denne pakken kan brukeren delta på alle kurs og workshops i WFM og få tilgang til alt innhold for kontinuerlig å forbedre sin personlige utvikling. Denne tjenesten er kun tilgjengelig for partnere og ikke for kunder som har kjøpt produktet gjennom partnere. Kurs kan tas flere ganger uten ekstra kostnader. Alle pakker er gyldige i 12 måneder, og abonnementet betales på forskudd hvert kvartal. Prisene er årskostnader.

Puzzel Workforce Management – team

Antall brukere: 5
Kontraktslengde: 12 måneder

Puzzel Workforce Management – team. Denne TaaS-pakken (Training as a Service) retter seg mot team på opptil fem brukere som ønsker tilgang til våre opplæringsprogrammer i Workforce Management og fullt abonnement på Puzzel Academy. Med denne pakken kan fem brukere delta på alle kurs og workshops i Puzzel kontaktsenter og Case Management og få tilgang til alt innhold for kontinuerlig å forbedre sin personlige utvikling. Denne tjenesten er kun tilgjengelig for partnere og ikke for kunder som har kjøpt produktet gjennom partnere. Kurs kan tas flere ganger uten ekstra kostnader. Alle pakker er gyldige i 12 måneder, og abonnementet betales på forskudd hvert kvartal. Prisene er årskostnader.

Puzzel Workforce Management – bedrift

Antall brukere: 10
Kontraktslengde: 12 måneder

Puzzel Workforce Management – bedrift. Denne TaaS-pakken (Training as a Service) retter seg mot team på opptil ti brukere som ønsker tilgang til våre opplæringsprogrammer i Workforce Management og fullt abonnement på Puzzel Academy. Med denne pakken kan ti brukere delta på alle kurs og workshops i WFM og få tilgang til alt innhold for kontinuerlig å forbedre sin personlige utvikling. Denne tjenesten er kun tilgjengelig for partnere og ikke for kunder som har kjøpt produktet gjennom partnere. Kurs kan tas flere ganger uten ekstra kostnader. Alle pakker er gyldige i 12 måneder, og abonnementet betales på forskudd hvert kvartal. Prisene er årskostnader.