Integration af Microsoft Dynamics

Integrationen af Microsoft Dynamics CRM er en smart måde at få vist Puzzels applikations- og kundedata på en enkelt grænseflade. Med CRM-integration kan man samle uensartede systemer – et system, der indeholder data, og et andet system, der bruger data – til at bygge en samlet visning for agenterne.
Microsoft Dynamics CRM er integreret i Puzzel-løsningen i form af en widget. Kundeoplysningerne hentes fra CRM-integrationen og vises på fanen i agentapplikationen for alle indgående opkald og chathenvendelser. Agenterne kan se/redigere/tilføje kundeoplysninger uden at skulle skifte mellem applikationer. Et enkelt klik til opkaldsfunktioner gør det lettere for agenterne at foretage opkald ved hjælp af opkaldswidgeten i agentapplikationen.

Se brugervejledningen til integration af Microsoft Dynamics ved at gå til brugervejledningsafsnittet i vores Hjælpecenter.

For flere detaljer, download produktarket her: