Logger ind

For at bruge Puzzels mobilapp skal du have en eksisterende Puzzel-konto med tilhørende login-legitimationsoplysninger. Brug de samme legitimationsoplysninger i appen, som du gør i agentprogrammet eller administrationsportalen.

Hvis din virksomhed har aktiveret totrinsgodkendelse til login, bliver du bedt om at indtaste sikkerhedskoden, der er sendt til dig via sms eller e-mail. Efter at have logget ind vil du først se en kort opstartsvideo med Puzzel-logoet efterfulgt af hovedmenuen (til Android-enheder) eller køoversigt (for iOS-enheder).

Mobilappen understøtter ikke løsninger, der er konfigureret med Single Sign In (SSO)

Menu

iOS -enhed:

Android -enhed: