Kirjautuminen

Jos haluat käyttää Puzzels-mobiilisovellusta, sinulla on oltava olemassa oleva Puzzel-tili, joka kuuluu kirjautumistietoihin. Käytä sovelluksessa samoja tunnistetietoja kuin agenttisovelluksessa tai hallintoportaalissa.

Jos yrityksesi on aktivoinut kaksivaiheisen todennuksen sisäänkirjautumista varten, sinua pyydetään antamaan tekstiviestillä tai sähköpostitse lähetetty turvakoodi. Kirjautumisen jälkeen näet ensin lyhyen käynnistysvideon, jossa on Puzzel-logo, jota seuraa päävalikko (Android-laitteet) tai jonon yleiskatsaus (iOS-laitteet).

Mobiilisovellus ei tue ratkaisuja, jotka on määritetty kertakirjautumisella (SSO)

Valikko

iOS -laite:

Android -laite: