Layoutet af Trustpilot minder om alle andre kilders layout. Det ser sådan ud:

Det har den samme hierarkiske struktur for indlæg og svar, som i den oprindelige TrustPilot -grænseflade.

Desuden har layoutet standardelementerne som alle andre kilder:

1. Header - Dette er den øverste sektion, som indeholder navnet på kilden
  2. Beskeder sektion - dette er hoved/midter sektionen, hvor alle meddelelser vises. Det er også her, et svar, når det er sendt, vil blive vist.
  3. Svarafsnit - dette afsnit i den aktuelle version er identisk med alle andre kilder og er et tekstområde, hvor man kan indtaste et tekstsvar på en given anmeldelse fra TrustPilot.

Ud over layoutet ovenfor åbner linket "Åbn i Trustpilot" meddelelsen i den originale Trustpilot -grænseflade: