Merkki

Ticker -sivulla näet Ticker -tiedot tai liikennetiedot, jos haluat. Voit halutessasi nähdä Ticker-tiedot palvelutasolla (tukiasemat), jonotasolla tai agenttitasolla. Lisäksi voit pyyhkäistä näyttöä vaihtaaksesi päivä- ja viikkonäkymän välillä.

iOS -laite:

Android -laite:

Kaikilla käyttäjillä on pääsy Ticker Agentiin, mutta Ticker Queues ja Ticker Services ovat näkyvissä vain niille, joilla on vastaava käyttöoikeus hallintaportaalissa.

Palvelu

Palvelusivulla saat käyttöösi ratkaisusi palvelumuuttujat. Täältä voit hallita ratkaisupalvelun muuttujia. Turvallisuussyistä sinun on vahvistettava salasanasi suorittaaksesi tämän tehtävän. Huomaa, että et voi käyttää (tai edes nähdä) tätä sivua, jos sinulla ei ole yleisiä oikeuksia muokata omaa ratkaisua järjestelmänvalvojana.

iOS -laite:

Android -laite:

asetukset

Asetussivulla voit lukea sovelluksesta ja selvittää, mikä versio siitä on. Voit myös poistaa automaattisen päivityksen käytöstä ja löytää linkin tukisivustollemme. Voit myös kirjautua ulos sovelluksesta täällä. Muista, että kirjautuminen ulos sovelluksesta ei tarkoita, että kirjaudut myös ulos jonoista, sinun on tehtävä tämä erikseen.

iOS -laite:

Android -laite: