Integration av Microsoft Teams

Genom att integrera Microsoft Teams med Puzzel Contact Centre-lösningen kan samarbetet inom ditt företag förbättras, vilket ökar agentproduktiviteten. Detta gör att du kan bestämma användarens närvaro, aktuell status och kalenderinformation. Puzzels inbyggda funktionalitet gör att du kan ringa samtal och skicka meddelanden utan att behöva lämna plattformen, vilket effektiviserar kommunikationen. Som standard kan alla i organisationen som använder Teams se om andra användare är tillgängliga online.
Bruksanvisningsartiklar om Microsoft Teams-integrering finns i den här artikeln.

Ladda ner Microsoft Teams produktblad här: