Denna funktion gör att agenter kan svara på sms-förfrågningar, som sätts i kö och tilldelas till dem vid sidan av förfrågningar från andra kanaler. Administratören kan konfigurera sms-källan i administratörsportalen, vilket gör att agenterna kan ta emot och svara på sms inifrån Agentapplikationen via widgeten för sociala medier. När interaktionen har initierats av kunden använder den här funktionen Puzzels konversationsplattform för efterföljande kommunikation, ungefär som en webbchatt. Användaren får dock fortfarande svaret i form av ett sms.

Skicka SMS från Puzzel [SMS Gateway]

Puzzels SMS Gateway är ett gränssnitt för att skicka och ta emot textmeddelanden via internet. Detta innebär att ditt företag enkelt kan integrera sms-lösningar med företagets egna system genom att använda en SMS Gateway. Puzzel integreras direkt med operatörer och flera kanaler för att tilldela textmeddelanden till mottagare över hela världen.

Puzzels SMS Gateway gör att du kan skicka och ta emot sms via olika protokoll:

•  SOAP
  •  REST / HTTP(S) POST med JSON-, XML- eller formulärdata
  •  HTTP(S) GET
  •  SMTP (e-post)
  •  SMPP
  • TCP-socket / XML

De flesta av dessa gränssnitt tillåter att du skickar ett eller flera meddelanden, med olika innehåll och avgifter, samtidigt till olika mottagare.
Officiell API-dokumentation för Puzzels SMS Gateway finns tillgänglig på https://github.com/PuzzelSolutions/SMS.

Ladda ner produktblad för SMS-kanal här: