Puzzelin CRM-toiminto avaa asiakaspalvelijan näytölle CRM-järjestelmän (tai muiden järjestelmien) tietoja ponnahdusikkunoina, kun asiakaspalvelija vastaanottaa palvelupyynnön. Asiakaspalvelijalla on käytössään yksityiskohtaisempia asiakastietoja keskustelua varten, jolloin asiakaspalvelu sujuu paremmin ja yksilöllisemmin.
Tämä toiminto otetaan käyttöön lisäämällä mukautettu URL asiakaspalvelujärjestelmään. Tällöin tiedot kerätään verkkoselaimen koodista, jonka voi avata URL-osoitteeseen upotettujen parametrien avulla. URL-osoitteen muuttujaosaan voi sisällyttää esim. soittajan numeron, asiakasnumeron ja/tai tapausnumeron.
CRM-ponnahdusikkunan hinta on käyttöönotosta veloitettava maksu. Integrointityöstä veloitetaan tuntihinta.