Kun asiakas haluaa räätälöityjä tai mukautettuja raportteja, jotka eivät kuulu vakiotoimintoihin sisältyviin historiaraportteihin, Puzzelin Raw Data -ratkaisulla pääsee tutkimaan puhelutapahtumaa ja tilaamaan tarvittavat tiedot Puzzelin tietokannasta. Nämä tiedot siirretään Puzzel-ympäristössä sijaitsevaan erilliseen SQL-tietokantaan, joka on ainoastaan kyseisen yrityksen käytössä SSL-varmenteen avulla.

Puhelua/palvelupyyntöä koskevat tiedot ovat käytettävissä hyvin nopeasti – yleensä 5 minuutin kuluessa – yhteydenoton päättymisestä.
Tietokantojen hallintaan perehtyneet asiakkaat voivat hyödyntää näitä tietoja esimerkiksi ulkoisissa Business Intelligence -järjestelmissä tai laatimalla räätälöityjä raportteja.
Huomioithan, että Raw Data -tuotteen SQL-kyselyiden kirjoittamiseen ja asiakkaan luomiin SQL-kyselyihin liittyvät kysymykset eivät kuulu Puzzelin asiakastuen piiriin.  Puzzelin toimittaman Raw Datan raporttiasetusten määritys on asiakkaan vastuulla.

Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja raakatiedoista.

Huomioithan, että toimitamme tietoja Raw Data -ratkaisun kautta vasta sen kuukauden alusta, jolloin Raw Datan tilaus on alkanut.