Kertakirjautuminen (SSO) Puzzel-asiakaspalvelujärjestelmään Azure-ympäristössä

Puzzel-asiakaspalvelujärjestelmässä voi käyttää kertakirjautumista (SSO) Azure-ympäristössä. Se helpottaa asiakaspalvelijan kirjautumista järjestelmään. Sujuva kertakirjautuminen onnistuu, kun organisaatiosi käyttää Microsoft Azurea. Tällöin Puzzel-asiakaspalvelujärjestelmään voi kirjautua Azure-tunnistautumisprosessin avulla.
Lue lisää Puzzel-asiakaspalvelujärjestelmään kertakirjautumisesta tästä artikkelista.

Salesforce SSO

Salesforce tukee Puzzel-asiakaspalvelujärjestelmään kertakirjautumista. Sen avulla Salesforceen kirjautuneet asiakaspalvelijat voivat kirjautua Puzzel-asiakaspalvelujärjestelmään helposti.

Lue lisää tästä artikkelista.

Kertakirjautuminen Auth0:n avulla

Käyttäjät kirjautuvat Puzzel-asiakaspalvelujärjestelmään ja hallintaportaaliin hyödyntämällä kertakirjautumista (SSO). Kertakirjautumisessa käyttäjät kirjautuvat järjestelmään ilman käyttäjätunnusta ja salasanaa, jos käyttäjä on todennettu host-järjestelmässään jollakin seuraavista tavoista:

•  Active Directory/LDAP
  •  ADFS
  •  IP-osoitteen todennus
  •  PingFederate
  •  SAMLP-tunnistuspalvelu
  •  SharePoint-sovellukset
  •  Google-sovellukset
  •  Office 365
  •  Microsoft Azure AD

Kertakirjautumisratkaisun toimittajana on kolmannen osapuolen yritys Auth0.