Written Requests (kirjalliset palvelupyynnöt)

Voit vastaanottaa puheluiden lisäksi kirjallisia palvelupyyntöjä, jos ne sisältyvät yrityksesi järjestelmäratkaisuun. Lisäksi kirjallisten palvelupyyntöjen vastaanottaminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään profiililla, jolle voi osoittaa pyyntöjä ns. kirjallisten palvelupyyntöjen jonosta. Kirjallisia palvelupyyntöjä ovat esimerkiksi pyynnöt chatin, sähköpostin ja sosiaalisen median kautta.

Palvelunpyyntöjä koskevat rajoitukset

Yhdelle asiakaspalvelijalle voi osoittaa yhden puhelun ja samanaikaisesti korkeintaan kahdeksan kirjallista palvelupyyntöä (chatin, sähköpostin ja sosiaalisen median kautta tulevia pyyntöjä).

Järjestelmän perusperiaate on, että kirjallisia palvelupyyntöjä ei osoiteta puhelun aikana, mutta palveluhenkilölle voi soittaa hänen käsitellessään kirjallisia palvelupyyntöjä. Esimiehesi/järjestelmän pääkäyttäjä voi estää saapuvat puhelut aikana, jolloin käsittelet samanaikaisesti asetuksissa määritettyä enimmäismäärää enemmän kirjallisia pyyntöjä (asetus määritetään hallintaportaalissa). Tämä asetus ei kuitenkaan estä sinua soittamasta puheluita.

Samanaikaisesti käsiteltävien kirjallisten palvelupyyntöjen enimmäismäärän muuttaminen

Asetuksissa voi määrittää samanaikaisesti käsiteltävien kirjallisten palvelupyyntöjen määrän. Jos käyttöoikeutesi sallivat asetusten muokkauksen, voit itse määrittää, kuinka monta pyyntöä haluat milloinkin käsitellä. Järjestelmän pääkäyttäjä on määrittänyt samanaikaisten kirjallisten pyyntöjen enimmäismäärän. Tätä asetusta ei voi ylittää, eikä enimmäismäärä voi olla nolla. Asetus tehdään sovelluksen Settings-välilehdellä Written Requests -kohdassa (Asetukset > Kirjalliset palvelupyynnöt).