Asiakaspalvelujärjestelmän valikko on vasemmassa yläkulmassa. Voit muokata järjestelmän toimintojen ja ulkoasun asetuksia valikon kautta. Voit muun muassa muokata profiiliasi, muuttaa ilmoitusasetuksiasi ja vaihtaa samanaikaisten kirjallisten palvelupyyntöjen määrää. Näet vaihtoehdot painamalla kuvaketta.

New Tab (uusi välilehti)

New Tab -valinnalla siirryt samaan näkymään kuin pääikkunan oikeassa yläkulmassa olevalla +-painikkeella. Siellä voit avata uuden välilehden tarvitsemallesi toiminnolle.

Personal Queue (oma jono)

Personal Queue -valinnalla avaat välilehden, joka sisältää oman jonosi ja sen sisällön.

Settings (asetukset)

Settings-valinnalla avaat Settings-välilehden, jossa voit muokata asetusvalikon asetuksia. Settings-välilehti sisältää useita alavalikoita, jotka kuvataan seuraavassa.

Enquiry Registration (rekisteröintilomake)

Enquiry Registration -alavalikossa valitaan, mitkä osa-alueet halutaan poistaa näkyvistä oletusarvoisesti. Tämä on näppärä toiminto, jos asetuksesi sisältävät useita luokkia tai aihe-alueita ja joudut selaamaan ne läpi jokaisen palvelupyynnön yhteydessä.

Edit User (muokkaa käyttäjän tietoja)

Edit User -alavalikossa voit muokata käyttäjätilisi pääasetuksia, kuten sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi tai salasanaasi. Suosittelemme lisäämään pääasetuksiin sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi. Niiden avulla salasanasi voidaan tarvittaessa palauttaa helpommin ja turvallisemmin. Käyttäjätunnusta tai asiakaspalvelijatunnusta (numerosarja) ei voi vaihtaa sovelluksen kautta.

Pikanäppäimet

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä pikanäppäimiä järjestelmässäsi. Kaikkien pikanäppäimien luettelo näkyy kirjoitussuojatussa vain luku -tilassa.

Softphone

Softphone-toiminnolla voit kirjautua sisään puhelinnumerollasi tai Softphonella. Kun toiminto on valittu käyttöön, voit soittaa puheluita käyttämällä Puzzel-järjestelmän sisältämää puhelutoimintoa. Lisäksi voit määrittää laitteet, joista kuulet soittoäänen [esimerkiksi kuulokkeista], kun vastaanotat softphone-puheluita. Voit myös määrittää lisälaitteen [esimerkiksi tietokoneen kaiuttimen], jonka kautta voit vastaanottaa puheluita. Voit myös valita käyttöön automaattisen vastauksen saapuviin puheluihin.

Written Requests (kirjalliset palvelupyynnöt)

Written Requests -alavalikossa voit valita näppäimistösi Enter-painikkeen toiminnon kirjallisen keskustelun aikana (chatin tai sosiaalisen median kautta tulevat kirjalliset palvelupyynnöt). Valitse, lähettääkö Enter-painikkeen painallus viestin tai lisääkö se rivinvaihdon.

Notifications (ilmoitukset)

Notifications-alavalikossa voit muokata ääniasetuksia ja puhelimitse tai chatin kautta saapuviin palvelupyyntöihin liittyvien ilmoitusten näyttöasetuksia (ponnahdusilmoitukset).

Kirjaudu ulos

Kirjaudu ulos järjestelmästä painamalla Sign Out -painiketta. Siirryt kirjautumissivulle.

Kun kirjaudut ulos järjestelmästä tai suljet sen, et kirjaudu ulos jonoista. Jos kirjauduit ulos ollessasi Ready-tilassa, puhelimeesi soitetaan edelleen, vaikka olisit sulkenut järjestelmän. Jos et halua vastaanottaa puheluita, kun olet kirjautunut ulos järjestelmästä tai sulkenut sen, muista kirjautua ensin ulos jonoista.