Social Messaging -projektin järjestelmänvalvojan asetukset ovat tärkeä osa ratkaisun mahdollistamista ja sosiaalisten viestien vastaanottamista ja lähettämistä Agent -sovelluksessa.

Palvelunumero ja tukiasemat

Sosiaalisen median tilin käyttöönottoon käytetään aiemmin määritettyä palvelunumeroa. Palvelunumero on sovelluksen ensisijainen tietolähde. Se näyttää tältä:

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Lisäksi jokainen sosiaalisen median ratkaisun lähde käyttää erillistä tukiasemaa, kuten alla on esitetty:

Kaikki nämä asetukset ovat sosiaalisen median ratkaisun käyttöönoton edellytyksiä, mutta ne on määritetty etukäteen jokaiselle asiakkaalle, kun ratkaisu otetaan käyttöön. Jokainen sosiaalisen median lähde määrittää myös automaattisesti sen tukiaseman. Näin ollen ei ole tarpeen ryhtyä mihinkään erityisiin toimenpiteisiin, kuten määritellä ne. Yllä olevat tiedot on annettu vain täydellisyyden vuoksi.

Sosiaalisen median lähteet

Ensimmäinen askel sosiaalisten viestien ottamisessa käyttöön agenttisovelluksessa on uuden sosiaalisen median lisääminen

Median lähde. Kaikki lähteet sijaitsevat Palvelut -> Sosiaaliset -osiossa:

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Jo määritellyt sosiaalisen median lähteet näyttävät tältä:

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Sosiaalisen median lähteet -kentät

Jokaisella sosiaalisen median lähteellä on seuraavat kentät:

1. Kuvaus - tekstikenttä, johon voit kirjoittaa mielekkään kuvauksen tälle tietylle lähteelle
  2. Tila - tämä pudotusvalikko kuvastaa lähteen tilaa ja mahdollistaa yhteyden muodostamisen tai uudelleen muodostamisen. Mahdolliset arvot ovat:
    1. Yhdistetty - tässä tilassa yksi on yhteydessä sosiaalisen median lähteeseen. Yhteys on läpäissyt todennuksen ja hakee aktiivisesti viestejä Agent -sovellukseen.
    2. Keskeytetty - tässä tilassa yhteys muodostetaan, tili todennetaan, mutta viestien nouto keskeytetään.
    3. Katkaistu - tässä tilassa yhteys katkeaa. Uusi todennus sosiaalisen median tilille tarvitaan, jos viestejä haetaan.
  3. Kartoitettu jono - tämä on asetus, joka välittää kaikki tämän kanavan viestit tiettyyn jonoon.
  4. Viestityyppi - tämä kenttä määrittää, minkä tyyppiset viestit haetaan tältä kanavalta. Vaihtoehtojen luettelo riippuu kanavatyypistä. Esimerkiksi Twitter -lähteessä on sekä julkisia että yksityisiä viestityyppejä haettu tiettyyn jonoon.