Hyväksy tai hylkää lomapyyntöjä

Lomapyyntöjen hyväksyminen ja hylkääminen henkilöstöportaalissa

1. Kun olet kirjautuneena henkilöstöportaaliin, napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa hampurilaiskuvaketta ja valitse Request Management (Pyyntöjen hallinta).
  2. Näytön vasemmassa reunassa on luettelo asiakaspalvelijoiden tekemistä pyynnöistä. Pyynnön napsauttaminen avaa alla kuvatun näytön.
  3. Pyynnössä on seuraavat tiedot:
    • Date (Päivämäärä) – Päivämäärä, jota pyyntö     koskee.
    •  Shift (Vuoro) – Tuntimäärä, jota pyyntö koskee (asiakaspalvelijan työvuorotiedoista).
    • Time of Request (Pyynnön aika) – Tuntimäärä, joka oli käytettävissä, kun asiakaspalvelija teki pyynnön.
    • Current (Nykyinen) – Tällä hetkellä käytettävissä oleva tuntimäärä.
  4. Hyväksy vapaapäivät napsauttamalla Valintamerkki-kuvakkeita tai hylkää ne napsauttamalla Rasti-kuvaketta.
  5. Kun olet tehnyt valinnat, napsauta Complete Request (Viimeistele pyyntö).
  6. Kaikki hyväksynnät lisätään automaattisesti työvuorolistaan.
  7. Asiakaspalvelijat voivat tarkastella heille asiasta tulleita ilmoituksia näytön oikean yläkulman kellon kautta.