Hyväksy tai hylkää vuoron tai vapaapäivän vaihto

Voit hyväksyä tai hylätä pyynnön sekä lähettää pyynnön päällikölle lopullista hyväksymistä varten.

1. Jos sinulle on pyyntö, näytön oikeassa yläkulmassa oleva kello on keltainen. Saat ilmoituksen näkyviin napsauttamalla sitä.
  2. Kellon napsauttaminen näyttää sinulle tiedot siitä, kuka pyysi vaihtoa ja milloin pyyntö on lähetetty.
  3. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa Swap Requests (Vaihtopyynnöt). Näyttöön avautuu alla esitetty ponnahdusikkuna. Järjestelmä näyttää oletusarvoisesti saman päivän pyynnöt, ja jos napsautat Day Off Swaps (Vapaapäivän vaihdot), voit tarkastella vapaapäivän vaihtopyyntöjä. Hyväksy pyyntö napsauttamalla Valintamerkki-kuvaketta tai hylkää se napsauttamalla Rasti-kuvaketta.
  4. Jos hyväksyt pyynnön, se menee suoraan päällikölle hyväksyttäväksi. Hyväksyntä voi myös olla välitön organisaatiosi asetuksista riippuen.