Logger inn

For å bruke Puzzels mobilapp må du ha en eksisterende Puzzel-konto som tilhører påloggingsinformasjon. Bruk de samme legitimasjonene i appen som du gjør i agentprogrammet eller administrasjonsportalen.

Hvis din bedrift har aktivert totrinnsautentisering for pålogging, blir du bedt om å skrive inn sikkerhetskoden som er sendt til deg via sms eller e-post. Etter at du har logget deg på vil du først se en kort oppstartsvideo med Puzzel-logoen, etterfulgt av hovedmenyen (for Android-enheter) eller køoversikt (for iOS-enheter).

Mobilappen støtter ikke løsninger som er konfigurert med Single Sign In (SSO)

Meny

iOS -enhet:

Android -enhet: