Importera semester- eller ledighetsallokeringar

Ledighetsallokeringen importeras i datumformat.

I exemplet nedan finns bara datum och timmar som allokeras till det datumet.

Detta ska vara i .CSV-format.

• Klicka på kugghjulet uppe till höger och sedan på Kampanj & Siter i undermenyn.
  • Välj Semestertilldelning i menyn till vänster.
  • Välj kampanj som du vill redigera.
  • Ange antalet allokerade timmar för varje dag manuellt genom att klicka på den specifika dagen.
  • Du kan också klicka på knappen Filimport högst upp på skärmen och välja importfil.
  • Filen ska innehålla tillgängliga datum och timmar för varje dag.
  • Du kan ladda ned ett filexempel här