Godkende vagtbytte eller fridagsbytte

Godkendelse af vagtbytte eller fridagsbytte på agentportalen som supervisor

1. Når du har logget på agentportalen, skal du klikke på burgersymbolet øverst til venstre på skærmen og derefter klikke på Request Management (Styring af anmodninger)
  2. Klik på Shift Swap Authorisation (Godkendelse af vagtbytte) øverst på skærmen.
  3. Du får vist en liste over anmodninger om vagtbytte foretaget af agenter. Datoer, navne, kompetencer og aktuelle vagter kan ses sammen med foreslåede vagter.
  4. Klik på fluebenet for at godkende byttet eller på krydset for at afvise.
  5. Eventuelle godkendelser vil straks blive ændret i tidsplanen.
  6. Agenter får en meddelelse om, hvorvidt anmodningen er blevet godkendt eller afvist.