Redigering af flere agenter på skærmbilledet Agenter

Valg af personer til multiredigering

Hvis du vil aktivere redigering af flere, skal du klikke på skyderen Edit Mode (Redigeringstilstand).

Markér afkrydsningsfelterne for de agenter, der skal opdateres. Klik på knappen Multi Edit (Redigering af flere) nederst på skærmen.

Der vises en pop op-skærm med flere faner.

Fanerne er: Details (Detaljer), Campaign (Kampagne), Team, Skillset (skills), Site (Websted) og Vacation (Ferie).

Alle viste felter kan redigeres som flere.

Fanen Details (Detaljer)

Oplysninger, der kan tilføjes her: Organisation, Min Hours (Min. timer), Max Hours (Maks. timer), Start Date (Startdato) og End Date (Slutdato). Eventuelle ændringer berører alle brugere, der blev valgt.

Fanen Campaign (Kampagne)

Vælg den kampagne, som brugerne skal flyttes til, og vælg den dato, som agenter skal tildeles til kampagnen fra.

Vælg, hvad der skal ske med vagter, der allerede er planlagt for agenten. Hvis agenternes vagter ikke passer ind i åbningstiderne, eller hvis den nye kampagne endnu ikke er planlagt, kan eksisterende vagter slettes fra startdatoerne for den nye kampagne.

Eventuelle ændringer berører alle brugere, der blev valgt.

Fanen Team

Vælg det team, som brugerne skal flyttes til, og medtag den dato, hvor ændringen skal gælde fra. Eventuelle ændringer berører alle brugere, der blev valgt.

Fanen Skillset (Skills)

Vælg det skillset, som brugerne skal flyttes til, og medtag den dato, hvor ændringen skal gælde fra. Eventuelle ændringer berører alle brugere, der blev valgt.

Fanen Site (Websted)

Vælg websted for brugerne. Der er ikke noget datofelt. Eventuelle ændringer berører alle brugere, der blev valgt.

Fanen Vacation (Ferie)

Angiv allokeringen af fridage og datoen for flytning af fridage. Eventuelle ændringer berører alle brugere, der blev valgt.