1. Klik på "People" (Personale) i menuen til venstre og derefter på "Shift Assignment" (Skift tildeling) i den øverste menu.
  2. Vælg navnet på den vagt, der skal tildeles, eller brug filteret til at finde vagten, hvis det er nødvendigt.
  3. I pop op-vinduet til højre (se eksemplet nedenfor) kan der vælges forskellige indstillinger, når agenter tildeles til vagten. Der kan vælges alle agenter i en allerede eksisterende vagt, individuelle agenter, hele teams eller en blanding af de tre.
  1. Når alle valg er foretaget, kan afsnittet for rotationen vælges med:
    • "Assign Equally" (Tildel ligeligt), der fordeler vagterne ligeligt over hele valget
    • Eller ved at vælge en bestemt del af rotationen.
    • Hvis en bestemt del af rotationen vælges, tildeles agenterne til rotationen i forhold til dens justeringsdato.
    • Hvis der vælges "Set agent to selected rotation this week" (Angiv agent til den valgte rotation i denne uge), får agenterne rotationens uge, da det er i den nuværende uge.