Oppgavemodus

Denne bryteren er i overskriften og styrer oppsettet av meldingene som vises. Det ser slik ut:

Den har to mulige verdier. Når den er På, gjengis meldingene som et flatt oppsett, den ene under den andre, som på skjermbildet nedenfor:

Det er ingen hierarkisk innrykk blant meldingene for å etablere et etter-svar-forhold. Denne oppsettet er nyttig i scenarier, for eksempel markedsføringskampanje, der hver innkommende melding vil være identisk eller som de andre.

Det andre alternativet for oppgavemodus er å slå den av. I dette tilfellet vil meldinger komme i en hierarkisk struktur, som vil bevare deres første forhold og innrykk. Oppsettet ser slik ut:

Vis eldre meldinger

Som standard presenteres bare 10 siste kommentarer eller meldinger på øverste nivå i et innlegg i widgeten, for å sikre rask lasting av meldingstråden. Agenter kan laste inn eldre meldinger ved å klikke på tekstkoblingsknappen som vist nedenfor med tittelen "Vis eldre svar" som laster 10 eldre meldinger for hvert klikk. Eldre meldinger er stablet på toppen av de siste meldingene i rekkefølge av eldste øverst til nyeste nederst. Antallet innenfor parentesene viser antall meldinger ut av det totale antallet meldinger fra kommentarer til nivå. Eventuelle nestede kommentarer er ikke begrenset når du laster inn 10 kommentarer fra øverste nivå, og som sådan lastes alle nestede kommentarer eller svar som en del av den overordnede kommentaren.

Gå til innlegg

Dette åpner innlegget i det opprinnelige miljøet på sosiale medier - for eksempel Facebook eller Twitter.

Merk som håndtert

Denne funksjonaliteten markerer enhver melding i systemet som håndtert. Dette er et flagg, som brukes til å angi om det er gjort en meningsfull handling mot et bestemt innlegg. Nyttig for tilfeller der et innlegg ikke trenger et spesifikt svar/oppmerksomhet og bare kan merkes i systemet.

Svare

Svar -delen ligger nederst på widgeten. Den lar deg skrive inn et svar og sende det, enten ved å trykke Enter, eller ved å klikke på send -pilelementet til høyre i skjemaet. Den er bare aktiv når brukeren har valgt en bestemt melding å svare på, ved å klikke på "Svar" -elementet under hvert innlegg.