Op de pagina Services - Social kunt u de Social media kanalen/toegangspunten die naar uw Puzzel-oplossing gerouteerd moeten worden toevoegen, bewerken en verwijderen (Accountconfiguratie) en kunt u Filter suggesties van vertegenwoordigers afhandelen.)

Accountconfiguratie

Hier kunt u de verschillende sociale media-accounts/toegangspunten instellen (bijv. Facebook (openbare) berichten, Facebook messenger (privéberichten) en Twitter) die aan uw Puzzel-oplossing moeten worden gekoppeld. Let op: deze instellingen zijn voor de nieuwe Social media-oplossing die alleen kan worden gebruikt met agent.puzzel.com.

Filteren

Filteren is een mechanisme om meldingen voor specifieke sociale-mediakanalen, threads, gebruikers of zinsneden te beperken of te filteren.

• Een vertegenwoordiger maakt een filtersuggestie van agent.puzzel.com
  • De suggestie komt dan in de Filtersuggestie-inbox van het Beheerportaal.
  • Een beheerder kan deze suggestie goedkeuren of afwijzen.
    • Als een suggestie wordt verwijderd/afgewezen, wordt geen verdere actie ondernomen
    • Als een suggestie wordt goedgekeurd, wordt het filter toegepast en worden alle verdere meldingen voor dit type geblokkeerd.

De actieve filter(s) zijn onderverdeeld in vier verschillende secties: Berichten, Gebruikers, Woorden/zinnen en Globaal.