Terugkerende activiteiten creëren

Er zijn manieren 2om terugkerende activiteiten toe te voegen.

• In het scherm Schema
  • In de Activiteitenkalender

Scherm scherm

1. Klik met de rechtermuisknop op de tijdlijn van een agent.

2. Voer het type activiteit in, het begin en de duur van de activiteit.

3. Om de activiteit te laten herhalen, vinkt u het vakje voor "Dupliceer Activiteit" aan

4  Kruis de vakjes aan voor welke dagen u de activiteit gedupliceerd wilt hebben.

5. Voer de datum in waarop de activiteiten moeten stoppen.

6. Klik op Opslaan.

Activiteitenkalender

1. Klik met de rechtermuisknop op de datum vanaf wanneer de activiteit begint
  2. Kies de activiteit uit de dropdown box, de begintijd en de duur. Voer een notitie in indien nodig. Klik opVolgende
  3. Kies de agent of agenten die aan de activiteit moeten deelnemen. Er kan gebruik gemaakt worden van zoeken en filteren
  4. Klik op Volgende
  5. Klik op Toewijzen om de activiteit toe te voegen of vink het vakje Terugkerend aan
  6. Kies om de activiteit te herhalen met een bepaalde frequentie voor Dagen, Weken of Maanden
  7. Kies de einddatum.
  8. Klik op Toewijzen.