Het tabblad “Wachtrijoverzicht” geeft u een overzicht van de wachtrijen met betrekking tot uw oplossing. U kunt op de vetgedrukte cijfers in de tabel klikken om gedetailleerde informatie te zien over de klanten in de wachtrij en de aangemelde vertegenwoordigers.

Uw beheerder kan filters toepassen op uw gebruiker om de zichtbare wachtrijen te beperken, waardoor er wachtrijen in het product kunnen zijn die niet in uw overzicht worden getoond