Verzoek om een ploegen- of vrije dag te ruilen

Ruilen kan zowel voor ruilen op dezelfde dag als voor ruilen op een vrije dag. Alle ruiltransacties moeten hetzelfde aantal betaalde werkuren hebben.

1. Wanneer u ingelogd bent op het scherm van het rooster op het agentportaal, ziet u, als het ruilen van diensten ingeschakeld is, de woorden swap'' rechts op het scherm. Klik op Ruilen
  2. Het systeem zal automatisch andere werknemers aanwijzen met wie u zou kunnen ruilen, op basis van uw vaardigheden en de uren die u werkt. Er zijn knoppen2 om op dezelfde dag te ruilen of om een vrije dag te ruilen. Er verschijnt een pop-up zoals hieronder.
  3. Klik op de knop Verzoek voor de agent met wie u wilt ruilen. Een korte S' hift Swap Requested' verschijnt rechtsboven in het scherm.
  4. Op de dag die u aangevraagd hebt, staat nu "Bekijken" in plaats van "Ruilen". U kunt hierop klikken om de status van het verzoek te zien. U kunt het verzoek ook annuleren.