Puzzel i samarbete med PCI Pal gör det möjligt för ditt företag att ta emot säkra knappsatsbetalningar via telefon. Agenter kan nu behandla kredit-/bankkortsbetalningar utan att se eller höra de känsliga kortuppgifterna, medan de fortfarande pratar med kunden. På så sätt kan du avgränsa kundservicen från PCI DSS-reglerna genom att hålla känsliga kortdata utanför din miljö.

PCI-telefonbetalningsplattformen fångar DTMF-tonerna från kundens telefon och maskerar dem, vilket förhindrar att känslig betalningsinformation når agenten. När en telefonbetalning krävs initierar agenten en session som omdirigerar ljudet via en säker PCI Pal-plattform. Kortuppgifterna som anges av kunden fångas sedan upp av PCI Pal och behandlas via betalningsportalen.

Genom att använda den här funktionen går du från att hantera känsliga data i kundservicemiljön, avgränsar från PCI DSS-kraven, men ger ändå din kund bästa möjliga service.