En bot/ett virtuellt assistentramverk tillhandahålls av Puzzels partner Boost.ai. Den är integrerad med Puzzel Contact Centre via modulen "Bot gateway". Det finns tre olika paket som återspeglas i prissättningen:

Vad du får Starter Standard Enterprise
Avsiktspaket

Allmänna frågor och internt stöd Allmänna frågor och internt stöd Förutbildad domänkunskap *
Kanaler för direktmeddelanden Obegränsad Obegränsad Obegränsad
Språkstöd Engelska + 1 Obegränsad Obegränsad
Online-certifiering x x x
Automatic Semantic Understanding (ASU) x x x
Granskningslogg   x x
Funktioner för flera agenter   x x
Nivåindelad åtkomst   x x
Iscensättningsmiljö för QA   x x
Virtuell privat molnmiljö   x x
Lokal hosting**     x
Säkerhets-API (åtgärdscenter)     x
Kritiskt stöd dygnet runt     x

*Tillgänglig för bank, försäkring, telco.
**Extra kostnad för installation och underhåll

Det finns en månatlig prenumerationsavgift för denna tjänst, utöver ett pris per samtal.